Profilrendszer íves sávfelülvilágítók szereléséhez

Alumínium profilrendszer íves sávfelülvilágítók szereléséhez

Szerelésre kész állapotban szállított komplett rendszer. Az üvegezés hidegen hajlított műanyag lemezekkel történik. A rendszerrel kétrétegű üvegezések is kivitelezhetők. A natúr alumínium profilok felületkezelés nélkül is beépíthetők, de tetszés szerint eloxálhatók, vagy porszórhatók!
 

Előnyök és tulajdonságok

>  Szerelésre kész állapotban szállított komplett rendszer
>  Bármely szélesség 1.200 és 4.000 mm között
>  Üvegezőanyagok széles választéka
>  Magas statikai terhelhetőség
 

Felhasználási területek

>  Ipar-, és sportcsarnokok sávfelülvilágítói
>  Előtetők
>  Összekötő folyosók üvegezései
>  Udvari és szabadtéri fedések
 

A rendszerelemek rövid leírása

A profilrendszer 1.200 mm - 4.000 mm szélességben (lábazat  külméret) és tetszőleges hosszban alkalmazható. A standard rádiusz 2.000 mm vagy 2.800 mm. A 60 mm szélességű hajlított alumínium profilokkal akár üregkamrás polikarbonát lemezek, akár tömör akril, vagy polikarbonát lemezek is beszerelhetők. A lemezek speciális rögzítési módjának köszönhetően kizárható a belső oldali páraképződés. A szerelésre kész állapotban szállított rendszer méretre szabott műanyag lemezekből, és méretre darabolt, előfuratolt alumínium profilokból, kiegészítőkből, kötőelemekből áll. A már meglévő lábazat (fémből, vagy fából) legalább 60 mm szélességű vízszintes alapot kell biztosítson a rendszer fogadására, és ki kell emelkedjen a tetősíkból. A lábazatnak megfelelően méretezettnek kell lennie, hogy a fellépő szél, és hóterhek felvételére alkalmas legyen. A napi szellőztetés, és/vagy hő és füstelvezetés íves nyílószárnyakon át történhet, amely 8 standardméretben rendelhető.

Árajánlatkérés

A sávfelülvilágító rendszerre minden esetben egyedi árajánlatot készítük. A részletekért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

tovább >>>

 Az oldal megosztása:

Bookmark and Share