Keretprofil rendszer üregkamrás polikarbonát panelok szereléséhez

Alumínium keretprofil rendszer üregkamrás polikarbonát panelok szereléséhez

A keretprofil rendszer 40 mm vastagságú üregkamrás polikarbonát panelok szerelésére készült. Oldalfal bevilágítóként, és homlokzatként is alkalmazható. A vízvetővel, vagy anélkül rendelhető lábazati profilok vízelvezető furatokkal vannak ellátva. A natúr alumínium profilok felületkezelés nélkül is beépíthetők, de tetszés szerint eloxálhatók, vagy porszórhatók!

  

Előnyök és tulajdonságok

>  Hosszú életű, nem igényel karbantartást
>  Szárazüvegezés-bármely időjárási viszonyok között szerelhető
>  Porszórással, és eloxálással színben illeszthető környezetéhez
>  Beépítésre kész szellőzőablak egyedi méretre gyártva

 

Felhasználási területek

>  Ipar-, és sportcsarnokok üvegezései
>  Homlokzatok
>  Ipari üvegezések felújítása
>  Kapuüvegezések
>  Válaszfalak
  

A rendszerelemek rövid leírása

A rendszer alumínium profilokból tevődik össze. A felhasznált tömítés műanyagbarát EPDM keverékből készül. A rendszer akár oldalfal bevilágítóként, akár homlokzatként is alkalmazható. A lábazati profil vízleeresztő furatokkal van ellátva. A lábazati profil vízvetővel is szállítható, amely standard kivitelben 70 mm-es, azonban helyettesíthető hajlított lemezzel is. A felső profil (az oldalakon is ez használatos) megfelelő dilatációs hézagot biztosít a paneloknak. A 4,5 m-t meghaladó panelhosszok esetén a 80 mm mélységű felső profil ajánlott.

Az ablakok beszerelésre kész állapotban méretre gyártva szállíthatók. Az ablakok keretprofilja lehetővé teszi a panelfalba, vagy rendszerprofilokba való közvetlen beszerelést. Az ablakok üvegezése 10 és 40 mm között változhat. Az ablakkeretbe a sarkok rögzítő csavarjainak oldásával, a felső keret eltávolításával, majd a műanyag lemez felülről való becsúsztatásával szerelhető be az üvegezés. A rendszerprofilok felülete alapkivitelben natúr alumínium, azonban kérésre eloxált vagy porszórt kivitelben is készülhet. Az ablakok manuális vagy motoros nyitással szállíthatók. Utóbbi esetben logisztikai okokból-a motorok külön csomagolva szállíthatók.
   

Részletes műszaki információk

Töltse le termékismertetőnket, amely részletes információkat tartalmaz a profilrendszerről! 

   Termékismertető letöltése >>>

Árlista megtekintése

A profilrendszerre vonatkozó árlistánkat ide kattintva tekintheti meg!
tovább >>>

Üregkamrás polikarbonát panelok

A panelok nagy merevségű, össze-pattintható rendszert alkotnak, amely gyorsan, és problémamentesen szerelhető. Használatával vertikális segédszerkezet nélküli bevilágító sávok, homlokzatok alakíthatók ki.
tovább >>>

Az oldal megosztása:

Bookmark and Share